L’estiu que vàrem guanyar al Real Madrid. #100anysCN PobleNou

 

L’estiu que vàrem guanyar al Real Madrid. #100anysCN PobleNou

Rebuscant he trobat a que corresponien aquestes fotografies que acompanyen al redactat, sabia que era una competició que es va nedar a la piscina de Montjuïc, l’antiga, la que es va convertir en la de salts i waterpolo en els JJOO de Barcelona 92. La més bonica del mon per les vistes a Barcelona. Corresponia a una competició inexistent en l’actualitat, els Criteriums que eren interclubs i d’arreu de l’estat, amb clubs de les diferents regions en que es dividia el país  llavors.

En aquella ocasió, el nostre club, estava en la segona categoria, la classificació final va ésser la següent: 1r. CD. Mediterráneo,208puntos; 2.C.Vallehermoso,193;3. U.D.LasPalmas,188; 4.ReusDeportivo,187; 5.C.N.Ferca,162; 6.C.N.Cataluña,161; 7.C.N.PuebloNuevo,96; 8.RealMadrid,C.F.,55.

Com podeu observar, entre les curiositats ho son, la més destacada la presencia del Real Madrid. Un club que en el seu moment va voler fixar al millor nedador de llavors, en Miquel Torres, oferint-li diners, habitatge i feina per la família, etc. En Miquel ho va refusar.  També hi era el Vallermoso, que tenia de cognom OJE, el Reus Esportiu, gairebé desaparegut en natació i , clar, els noms dels clubs catalans castallenitzats, el CE Mediterrani era Club Deportivo Mediteraneo i nosaltres Pueblo Nuevo, Catalunya, amb ñ.

La competició era masculina i l’equip el composàvem , drets i d’esquerra a dreta: J Sintes, A del Àguila, V Prades, JM Pelegrí, M Martos i E Agustí.  A la gatzoneta: G Ventura, J Rebollo, E Montia i F. Villà

 



 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou