El nº1 de la revista Crol amb presencia del nostre club.3 pre-seleccionats en natació i salts, J. Ros, N. Pérez i M Castelló. per a competir amb la selecció estatal. Les millors marques d’un festival al club. #100anysCNPobleNou

 

El nº1 de la revista Crol amb presencia del nostre club.3 pre-seleccionats en natació i salts, J. Ros, N. Pérez i M Castelló.  per a competir amb la selecció estatal. Les millors marques d’un festival al club. #100anysCNPobleNou

 

L’abril de 195 naixia la revista Crols. La FEN, Federació Española de Natació, va posar en marxa la revista que substituiria als anuaris que fins aquell moment recollien les activitats de la natació, waterpolo, salts i sincronitzada a nivell estatal.

El presentaven com a:

BOLETIN MENSUAL DE LAF EDERACION ESPAÑOLA DE NATACION

Ferraz,16,8º Madrid(8)

Año1N.º1Abril1965

Redactores: Joaquín Morera, Carlos Piernavieja, Juan Antonio Sierra y Enrique Ugarte.

En la portada d’aquell número 1 hi havia la piscina del CN Barcelona, de l’Escullera la primera coberta de l’estat.

Evidentment , el CN Poble Nou tenia presencia en la mateixa, per exemple en l’apartat de preseleccions cara als compromisos internacionals de natació i salts. Entre els especialistes en braça hi era en José Ros, en dones, Núria Pérez en esquena i papallona, mentre en salts hi era Mercè Castelló.

En l’apartat de competicions amistoses , es parla del festival celebrat a la nostra piscina de Llull/Espronceda, on destaca  a Alejo Díaz,4.58.8 , en els 400 lliures, Carmen Martínez en els 100 lliures . Montserrat Espelta, 1.20.1 en els 100 esquena, Esther Pereira 1.30.5 , en els 100 braça i Núria Pérez, 1.20.2 en els 100 metres papallona.

 





Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou