Campionats socials i lliuraments de premis a la pista poliesportiva. #100anysCNPobleNou

 

Campionats socials i lliuraments de premis a la pista poliesportiva. #100anysCNPobleNou

 

Quan explico que la pista poliesportiva era una joia, no em quedo curt, doncs, per nosaltres, els que érem de piscina, teníem allà l’esbarjo quan no entrenàvem, com en altres ocasions us he explicat, havíem fet les revetlles de Sant Joan, però, també era el lloc on es feien els lliuraments de premis dels campionats socials com es pot observar en les fotografies que us adjunto.

Eren temps que les competicions eren completament diferents, sempre hi havia l’alta competició, campionats de Catalunya , de totes les categories, llavors quatre, super infantils, infantil, juvenil i absoluta i els campionats d’Espanya que només van ser absoluts fins uns anys després. Llavors, tots els clubs, teníem el campionat social, aquell que competíem amb els amics, els que entrenàvem cada dia i que tenien una doble vessant , la competitiva i la més important, la social, fer pinya, premiar, fidelitzar als esportistes.

Ara sembla que no hi hagi temps per res, els calendaris oficials han convertit les competicions en mestresses del dia a dia i queda arraconat allò que tan va fer perquè l’esport arribés on és ara.








Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou