Butlletí de maig de 1965. El planter en la portada. Reflexions del president. Vers de Pasqual Gorriz. #100anysCNPobleNou

 

Butlletí de maig de 1965. El planter en la portada. Reflexions del president. Vers de Pasqual Gorriz. #100anysCNPobleNou

 

La portada del butlletí del club de maig de 1965 tenia com a protagonistes l’equip super infantil del club. La base, setze nens i nenes il·lusionats, disposats a gaudir de la natació.

A punt de fer 60 anys d’aquesta imatge es bonic constatar que amb la majoria seguim en contacte, tenim una relació més o menys propera, constant, però,  existent. També es important valorar com , d’aquell equip, que molts d’ells encara no tenien els 10 anys, alguns ni els nou, tots van aconseguir arribar a la competició absoluta, prova de la feina ben feta.

Curiosament, en la introducció, el president Heribert Artigas, feia una sèrie de consideracions sobre l’Assemblea General Ordinària, parlava de diferents temes, un d’ells, la poca assistència dels socis a la mateixa, quan l’entitat ja havia superat els  2000 socis. Circumstancia que es manté actualment a totes les entitats esportives. La seva lectura és senzilla, com  no pot ser manca d’interès és perquè estan conformes amb la tasca de la junta directiva. Tancava la seva aportació reflexionant sobre que no hi hagués hagut cap candidat que l’hagués pogut substituir després de quatre anys de feian al front de la nostra entitat.

En aquell butlletí es pot observar l’interès cultural de l’amic Pasqual Gorriz que va publicar uns versos sobre l’esport que aquí us deixo:

Ne vist una joventut

Alta i forta, com un roure,

Que a pas ferm, per la vida sol anar,

Si estimar i respectar es sa moneda

Un nou mon s’ha de formar.

Doncs quan plega de lo taller,

La fabrica o la forja

L’aire lliure va a cercar

I els estudis mai oblida

Amb l’afany de progressar.

I perquè n’he vist que corre, salta i neda

Estudia, treballa i estima,

No puc menys que cridar

Oidà! Oidà!

Aquesta és la joventut

Que al món ha de salvar!





Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou