1968 l’any que tenim el màxim golejador de la lliga, Josep Padrós “el bombardero” com deia el Mundo Deportivo. 51 gols, tot un rècord. #100anysCNPobleNou

 

1968 l’any que tenim el màxim golejador de la lliga, Josep Padrós “el bombardero” com deia el Mundo Deportivo. 51 gols, tot un rècord. #100anysCNPobleNou

 

Era l’any 1968, els resultats de l’equip absolut de waterpolo eren bons, molt bons. El CN Barcelona semblava fora de l’abast de tots els equips, però, el CN Barceloneta i el CN Sabadell, lluitaven per a ser els primers. Puntualment, el CN Terrassa s’hi havia afegit i en aquell moment érem nosaltres  el CN Poble Nou. Aquella lliga el CN Barcelona va cedir un empat a un gol la piscina del CN Sabadell, mentre els vallesans eren derrotats a la nostra piscina, com al CN Barceloneta. Equip que guanyaria els dos partits als vallesans, la qual cosa permetia al CN Barceloneta ser segon. CN Barceloneta, CN Sabadell i CN Poble Nou només van estar separats per dos punts.

El CN Poble Nou només va perdre amb el CN Barcelona, dos partits, un amb CN Sabadell i CN Barceloneta per cedir un empat al sempre complicat CN Catalunya.

Aquella lliga, Josep Padrós, amb 51 gols va ser el màxim golejador, més del 50% dels anotats pel nostre equip, que en va anotar 93, l’equip segon golejador darrera el CN Barcelona.





Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou