La rivalitat sana entre nosaltres, amb l’amistat per davant, clau per explicar l’èxit del CN Poble Nou. #10anysCNPoble Nou

 

La rivalitat sana entre nosaltres, amb l’amistat per davant, clau per explicar l’èxit del CN Poble Nou. #10anysCNPoble Nou

 

Avui he triat una fotografia que diu molt de la relació que teníem al club. En aquesta, el que està a l’aigua, soc jo, el que hem dona la mà, en Florentino Villà, el millor nedador de la historia del club, parlo de nedador masculí, l’únic que ha estat campió d’Espanya Absolut.

Recordo perfectament el moment, jo acabava de nedar els 200 metres lliures i , la meva marca significava un nou rècord del club , ell, va ser el primer en felicitar-me i ho feia de cor. No cal dir que, a continuació es va llançar ell a la piscina, per fer la mateixa prova, els 200 metres lliures i va superar el rècord. Una rivalitat sana que ens ajudava a superar-nos i sempre amb una relació d’amistat que encara perdura.

Encara recordo en una entrevista que li van fer al Villà, era al Mundo Deportivo, quan va ser seleccionat per anar al campionat d’Europa Júnior, va declarar que estava trist perquè no hi anava el seu amic Gaspar Ventura.

No érem nosaltres solament, tot el grup, tot el club.  vivia una avinença que era clau perquè les coses funcionessin tant bé. Anàvem junts a escola, a entrenaments, a competicions , al cine, als “guateques”, que fèiem a casa d’uns i d’altres.

 


Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou