Josep Padrós, el nostre biolimpic en waterpolo. Un líder potencial en estima al club. #100anysCNPobleNou

 

Josep Padrós, el nostre biolimpic en waterpolo. Un líder potencial en estima al club. #100anysCNPobleNou

 

Que parli de l’únic esportista , sorgit del club, que ha estat dos cops olímpic competint amb llicència del CN Poble Nou, va ser a  Mèxic 1968 i Munic 1972, parlo com tots deveu saber de Josep Padrós .

Avui només serà una introducció, només explicaré quatre cosetes, pràcticament les que surten en el butlletí de desembre de 1967, en el qual qualifica a José Padrós, com el màxim valor esportiu del CN Poble Nou.

Al final del redactat ens recorda les actuacions internacionals del nostre jugador , la primera, el 7 d’agost de 1966, com a internacional júnior, en un partit jugat a França, on la selecció estatal es va imposar a la francesa per un ajustat 3-4.

Va ser l’any 1967, quan la llista de partits es va fer llarga , primer dos partits en la categoria júnior, per passar per la B i arribar a la selecció absoluta A el 26 de juliol de 1967, en un partit jugat a Barcelona , davant la selecció d’Austràlia, que va acabar amb un empat a quatre gols.

Les seves bones actuacions el van portar a convertir-se en un fix en la selecció estatal absoluta, a fer historia, com , un altre dia, us explicaré. Aquell mateix any, va anar als Jocs del Mediterrani a Tunísia , on va ser peça important d’un equip amb moltes provatures per part del seleccionador Bandy Zoliomy, amb un combinat de waterpolistes purs i nedadors d’elit com podien ser en Miquel Torres, Joan Fortuny i Toni Corell.

L’article del butlletí , lloava la seva duplicitat com a nedador i waterpolista, destacant-lo com a bon nedador de l’estil esquena. Us l’adjunto

  




Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou