IV Lliga de waterpolo. El CN Poble Nou tercer. Josep Ros, segon màxim golejador en una llista de personalitats. #100anysCNPobleNou

 

IV Lliga de waterpolo. El CN Poble Nou tercer. Josep Ros, segon màxim golejador en una llista de personalitats. #100anysCNPobleNou

 

La quarta lliga estatal de waterpolo va tenir al CN Poble Nou com a protagonista, Doncs, va aconseguir un brillant tercer lloc en una competició que va guanyar, com sempre fins aquell moment, el Cn Barcelona. El CN Barceloneta va ser el segon, per, després , el nostre equip, el CN Poble Nou que superà al CN Sabadell, CN Catalunya, CE Mediterrani i el Canoe, encara no era real i al Parque Móvil de Madrid.

L'equip el composaren: Xavi Burriel, porter, Josep Maria Pelegrí, Josep Padrós, Josep Ros, Esteve Montía, Juan Sintes, Mariano Ortiz, Tomás Lurbe, Andrés Amaya, Enric Agustí, Julian Garcia i Miquel Martos. Agustí Mestres , entrenador i Llibert Sánchez , delegat.

Val la pena comentar la classificació dels golejadors, on en José Ros, va ser segon, amb 28 gols, només superat per Joan Jané, el seleccionador que ens va portar a l’or olímpic i ara seleccionador xinès femení. Però , el tercer va ser en Joan Fortuny, recentment traspassat, per trobar a Lolo Ibern en sisè lloc, el que fou seleccionador espanyol i màxim responsable mundial del waterpolo.

Os adjunto el que ens deia el butlletí del club perquè pugueu veure els resultats.







Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou