Els equips de relleus, demostració de la bona feina. Rècord d’Espanya de 4x100 estils infantil femení. #100anysCNPobleNou

 

Els equips de relleus, demostració de la bona feina. Rècord d’Espanya de 4x100 estils infantil femení. #100anysCNPobleNou

 

Un de les coses que marquen una bona feina, que demostra que en un club es treballa bé, ho és que hi hagi triomfs col·lectius, és a dir d’equip. No sé si va ser el primer, però, un dels primers segur, ho va ser el del relleu 4x100 metres estils infantil femení. L’equip del club , format per Ana Isabel Andreu, Pilar Huertas, Aurora Chamorro i Manolita Gutiérrez van millorar de quatre segons la marca que tenia el CN Sabadell, del 5.15.3 es va passar al 5.11.6. Els parcials van ésser , 1.19.2 per Andreu en esquena, 1.28.1 Huertas en braça, 1.14.4, Chamorro en papallona i 1.09.9 Gutiérrez en lliure.

Aquell any va ser excepcional, amb debuts internacionals i rècords estatals diversos, així com notables classificacions en totes les competicions.

Permeteu-me que avui, us parli del Siluetas en Blanco y Negro d’aquell butlletí de desembre del 1968. L’entrevista a Ana Isabel Andreu, que definia com un premi a la constància les seves bones prestacions en la natació, doncs, els seus inicis eren poc prometedors. Com a prova, compara les marques de l’any que es va iniciar amb les actuals, amb notabilíssimes rebaixes.

Va començar a nedar tard, als 10 anys. Explica que , malgrat que les seves condicions físiques no son les optimes per una nedadora, les supleix amb caràcter i força.

M’agrada destacar com, en un moment de la conversa, l’entrevistador diu “ nos dice que los quehaceres de casa los considera obligados en una muchacha que se precie de tal”. Eren altres temps.

Us adjunto la entrevista.






 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou