Els campionats de Catalunya súper infantils a Martorell. Copes per tots els pòdiums. Inoblidables. #100anysCNPobleNou

 

Els campionats de Catalunya súper infantils a Martorell. Copes per tots els pòdiums. Inoblidables. #100anysCNPobleNou

 

Hi ha campionats que es recorden sempre, que son especials, un d’ells, el campionat de Catalunya Súper Infantil, és a dir, fins als 12 anys, que es va celebrar a Martorell.

El campionat, va ser un èxit pel club, es van aconseguir una pila de bones marques, i , conseqüentment es va pujar molt al pòdium, però, a les medalles que atorgava la Federació Catalana de Natació, el club del Baix Llobregat va tenir un detall dels que fan una competició inoblidable, tots els nedadors que van pujar al pòdium, cada cop que ho feien, eren premiats amb una copa.

Entre les anècdotes que m’agrada compartir, n’hi ha una que va lligada ales banyadors. Aquella temporada es va posar de moda el banyador blanc, Speedo i, aquest, potser si que per no transparentar, tenia més capes i es va dir que pesava més que els altres i perjudicava als que el portaven. Com podeu veure a les imatges que afegeixo, molts dels nedadors que van ocupar els llocs d’honor, ho van fer competint amb el banyador que teòricament els perjudicava.

També m’agrada recordar a les persones que ens han acompanyat i en la fotografia del grup, m’agradarà que tots els que seguiu aquests escrits hi afegiu els noms. La vostra participació és el motiu d’aquests petits articles.

 








 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou