El Sr. Salvador , sense ser nedador, àrbitre, pare de nedador, ni entrenador part important dels nostres èxits. #100anysCNPobleNou

 

El Sr. Salvador , sense ser nedador, àrbitre, pare de nedador, ni entrenador part important dels nostres èxits. #100anysCNPobleNou

 

Avui parlarem d’una persona que, sense ser nedador, àrbitre, pare de nedador, ni entrenador, va ser prou important perquè la nostra generació tingués totes les facilitats per aconseguir els èxits esportius que van fer del nostre club capdavanter en el món de la natació i el waterpolo, parlo del senyor Salvador.

¿Qui era el senyor Salvador?. Doncs, podríem resumir que era l’avi d’en Manel Bergadà, era el pare de la mare, així que era en Salvador Badenes, però, era  molt més. Sempre , els que vam viure aquella etapa del club, parlem de com anàvem tots a estudiar a l’Aliança Escolar, al carrer Teulat i, ens esperava l’autocar a les 10:30 per anar cap a la piscina Sant Jordi per a entrenar. Doncs, com és lògic, a ‘autocar hi havia d’haver un adult responsable i aquest era el Sr.  Salvador.

L’avi d’en Manel Bergadà, que tenia amputats els dos braços, crec que per un accident del tramvia, per tant no treballava i disposava del temps lliure per fer la tasca precisa i impagable de controlar-nos, de fer que ens comportéssim en els trajectes. Una part més de la nostra educació. Recordo molt bé el seu català, amb accent valencià, sempre amb vestit , ben arreglat. Mai li podrem agrair prou el que va fer.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou