La premsa esportiva Companys de viatge en la vida del club. Antonio Villar, un amic de la natació i el waterpolo i del CN Poble Nou. #90anysCNPobleNou

 

La premsa esportiva Companys de viatge en la vida del club. Antonio Villar, un amic de la natació i el waterpolo i del CN Poble Nou. #90anysCNPobleNou

 

En la època daurada, vull dir la dels inicis dels 60, es a dir, coincidint amb la inauguració de la piscina, el club va créixer d’una manera exponencial. El barri es bolcava emplenant la graderia en les competicions i la popularitat dels esportistes, era ascendent .

Una de les coses que, els que vàrem viure aquella etapa trobàvem normal, però, que no o era tant per tothom, era que les nostres fites sortissin a la premsa esportiva, la propera. Com ja us he explicat en altres capítols d’aquest viatge per la historia del club, però que avui precisarem més, hi havia tres diaris esportius, el Mundo Deportivo, Dicen i Lean, d’altres també , però, amb menys tirada o de fora de Catalunya, com ho eren els de Madrid, As o Marca. Les noticies de natació i waterpolo, també salts i el que es coneixia popularment com ballet aquàtic, però sobretot la natació i el waterpolo.

Aquests diaris no era per casualitat que tenien els nostres esports com a predilectes, al nivell de la resta, després del futbol, tot al contrari tenien noms i cognoms, en el cas del Mundo Deportivo, l’amic Vicenç Esquiroz, del que s’ha parlat poc i cal agrair molt en el mon de la natació, ell era l’anima natatòria en les planes gegants, gairebé desplegables del Mundo Deportivo d’aquell temps. L’altre era Antonio Villar. Ell vivia la natació i el waterpolo des del CN Poble Nou i així se’l reconeixia en el club.

D’aquesta manera , en la festa de final de temporada que es va celebrar el 21 d’abril de 1963 al saló de la Cooperativa de la Pau i la Justícia, Antonio Villar, va rebre l’agraïment de la plantilla, que li va lliurar un banderí del club, brodat, detall que va rebre emocionat el periodista que va respondre amb una petita arenga, aplaudida pels presents.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou