El CN Poble Nou és guardonat amb el 5è. Premi Sant Martí, 1967. #100anysCNPobleNou.

 

El CN Poble Nou és guardonat amb el 5è. Premi Sant Martí, 1967. #100anysCNPobleNou.

 

El prestigiós premi Sant Martí, amb les quals des de l’Ajuntament és premia la tasca , sigui individual o col·lectiva, els Premis Sant Martí han arribat enguany als seus primers 61 anys de vida. Durant aquest temps,  el Districte ha reconegut a aquelles persones i entitats que duen una tasca important en la vida ciutadana dels barris

El butlletí de desembre de 1967 explicava que va ser el dia 10 de novembre, quan a l’ajuntament del barri, al Clot, es van lliurar els premis Sant Martí, una iniciativa de Leoncio Domenech Closas quan era el regidor del districte.

La concessió del Premi Sant Martí, era tot un reconeixement a la labor del club per sobre del normal i enfocats al bé col·lectiu.

L’acte va estar presidit pel tinent d’alcalde de la ciutat de llavors, doctor Villar Palasí, el president de la junta municipal del districte, Sr. Canalda i el creador del premi , Leoncio Domenèch. El va rebre el president del club Ramon Vila. En aquell llavors el premi era una talla de fusta de força valor artístic. El club el va rebre en la categoria de plata, que implicava la transcendència a tot l’estat .

En un  altre punt del butlletí, els comentava amb orgull de la feina de l’entitat, molt més enllà d’uns resultats esportius, doncs, demostra la labor en l’aspecte cívic social de primordial importància.

En aquell mateix apartat és feia esment al casament de Merce Domeque i Josep Escobosa. L’1 de setembre, a Sant Pau del Camp, nedadora del club de natació sincronitzada i directiu respectivament.

 

5ns PREMIS SANT MARTÍ 1967

Sant Martí de Plata (mod. indiv.)

– Josep Ricart Maymir

Sant Martí de Bronze (mod. indiv.)

– Lluís Bouyssi Foz

Sant Martí de Plata (mod. corpor.)

– Club Natació Poblenou

Sant Martí de Bronze (mod. corpor.)

– Escola Quatre Torres / Comunitat Pares Escolapis Pequín - Camp de la Bota



Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrobar-se amb la família després de mig segle. #100anysCNPoble Nou

Els orígens. Documents i memòria. #100anysCNPobleNou

Els entrenadors. Carles Adern. Fugura i anecdotes, #100anysCNPobleNou