Entradas

Mostrando entradas de julio, 2024

Fins i tot la “mili” ajuda. En Manel i el Julian, carn i ungla.

Imagen
  Fins i tot la “mili” ajuda. En Manel i el Julian, carn i ungla.   Una fotografia amb dos nois de militars, fent la mili, no tindria més importància, però, clar, estem parlant de dues persones que s’han fet realment inseparables, des de petits, quan van iniciar-se en la natació i el waterpolo i fins l’actualitat. Suposo que hi ha coses que son del destí, que estàs predestinat que siguin així, com pot ser que , per fer el servei militar els hi toques junts, a Mallorca.   Son en Manel Felices i en Julián Garcia, dos persones físicament molt diferents, gairebé el més alt i el més baixet, però ambdós amb cors immensos. Dos persones entranyables. En la segona fotografia amb Josep Padrós, Toni Moreno i Mariano Ortiz.

Troballes impensables... El banderí del primer ascens a la Primera Divisió de waterpolo

Imagen
  Troballes impensables... El banderí del primer ascens a la Primera Divisió de waterpolo Costa trobar coses com aquesta, amb els anys queden arraconades, es fan malbé o, com les persones, quan ens fem grans, comencem a fer una mica de nosa , és aquella situació de voler i doler,   si te’l trobes perfecte, però, normalment hi ha algú que ho ha trobat , no li ha donat cap valor i l’ha llançat. Per sort aquest no és el cas d’aquest banderí que l’amic Tomás Lurbe ens fa arribar. És de l’any 1965, quan es va quedar campions de la segona divisió catalana, aconseguint l’ascens a la primera, la màxima categoria de llavors.

Begin de begin ... Amistats per sempre i fora de la piscina.

Imagen
  Begin de begin ... Amistats per sempre i fora de la piscina. Si hem de quedar-nos amb un primer entrenador amb la piscina nova, l’any 1960, aniríem a parar al Sr. Pinillos. Ell va iniciar el recorregut del CN Poble Nou en el que era en aquell moment una instal·lació modèlica, singular, completa. No va durar molt, però, va guanyar-se el respecte i estimació dels seus deixebles. Van ser dues temporades, no sé si completes, doncs, l’any 1972 ja no estava en la plantilla tècnica del club, però, si que aquella estimació el va portar a mantenir la relació amb els esportistes que ell va encaminar cap un futur esplèndid en el món de la natació i el waterpolo., Felices, En la imatge, el Sr. Pinillos i la seva esposa, amb un jovenívols Padrós, Muns, Barrio, amb la gossa, i Rigol, en la seguent, en la mateixa casa, la que llavors es coneixia com la “torre” de l’ex entrenador del club , Felices, Mons, Barrio, Padrós i Rigol. En la tercera, l'equip l'any 1960.  Imatges pel la nost